снимка Петел, архив Редактор: Кметът на Варна Иван Портних заяви, че информацията,

...
снимка Петел, архив Редактор: Кметът на Варна Иван Портних заяви, че информацията,
Коментари Харесай

Кметът Портних: Тръбата във Варненското езеро не е протекла, това е фейк новина и пречи на туризма

снимка " Петел ", архив 

Редактор: 

Кметът на Варна Иван Портних съобщи, че информацията, че тръбата с фекални води във Варненското езеро е протекла, е „ фалшив вест “. Той прикани да не се приказва по тематиката, с цел да не се пречи на туризма, който по негови думи е „ сериозна колона в икономическото развиване на града “.

По-рано на днешната сесия съветниците от Българска социалистическа партия желаеха специфична точка в дневния ред, в която да бъде изслушан кмета за положението на тръбата и езерото. То обаче беше спряно от ръководителя на Общинския съвет Тодор Балабанов (ГЕРБ), който съобщи, че законът не разрешава сходно чуване. Според него ЗМСМА въобще не планува опция съветниците да желаят сходно пояснение от кмета, с изключение на под формата на запитване.

Портних упрекна съветниците, че употребяват трибуната на съвета за предизборна акция. След това обаче Портних направи чисто политическо изявление, този път обвързвано с презастрояването на града и митингът против него преди дни.

„ Цинично е юристите на реституцията, които са генерирали тези проблеми да трансферират от хубавичко глава на болната “, разяснява кметът на Варна и добави: „ Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Иван Костов “. Той изясни, че това е откъс от публикация на Петьо Блъсков в „ Труд “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР